Stichting Topsport Opleiding Tilburg

Stichting Topsport Opleiding Tilburg (TOT) zorgt ervoor dat het onderwijs en de sport voor jonge topsporters goed geregeld is. Topsportopleiding Tilburg biedt aspirant-topsporters goede sportfaciliteiten en een goede maatschappelijke basis. Dit gebeurt door de sporters de mogelijkheid te geven om naast hun schoolopleiding een optimale sportopleiding te volgen.
 
De initiatiefnemers van de topsportopleiding zijn: de gemeente Tilburg, voetbal vereniging Willem II, ijshockeyvereniging Tilburg Trappers, hockeyverenigingen TMHC Tilburg en TMHC Forward, Koning Willem II College, Onderwijsgroep Tilburg, ROC Tilburg, Midden-Brabant College en het bedrijfsleven.
De school- en sportopleidingen worden op efficiënte wijze gecombineerd. Hierdoor houden leerling-sporters naast hun opleiding voldoende tijd over voor hun sociale ontwikkeling, zoals bijvoorbeeld het club- en verenigingsleven. Het lespakket wordt per leerling in overleg met de scholen, trainers en begeleiders zorgvuldig samengesteld.
Frank Leenders is coördinator van de topsportopleiding. Op maandagmiddag, dinsdag en vrijdag kun je, tijdens kantooruren, contact met hem opnemen via

   Stichting Topsportportopleiding Tilburg
   Stappegoorweg 1, 5022 DA Tilburg
   T: (013) 532 5895
   M: 06-24741591

 @: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

   Meer informatie via de website