Begeleiding

De Leerlingen worden tijdens de opleiding nauwlettend gevolgd en extra begeleid. De schoolprestaties en de prestaties op het ijs worden vastgelegd en bijgestuurd. Ondanks het drukke school- en trainingsprogramma scoren de sporters ook op school bovengemiddeld.
 
-
Bestuur
Het bestuur van de stichting Schaatscollege bestaat uit Albert Poutsma (voorzitter/penningmeester) en Willem Fabel (directeur/secretaris). De stichting werkt nauw samen met de stichting Topsport Opleiding Tilburg (Frank Leenders), die meerdere sporten vertegenwoordigt.
 
Dagelijks Management
Het begeleidingsteam bestaat uit Frank Leenders, Stichting Topsport Opleiding Tilburg voor de algemene coördinatie en afstemming met de school, en Willem Fabel voor de organisatie van het schaatstechnische gedeelte. Ook de administratieve organisatie van het Schaatscollege valt onder verantwoordelijkheid van de directie (Willem Fabel). De Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. bestaat uit Willem Fabel (schaatstechnische gedeelte) en Alexander Breij (algemene informatie).